За нас

Ние сме The Sandwich Club – мястото на вкусната храна и изтънчения вкус!

Мястото, което събира различни хора и може да удовлетвори вкуса, било то на лордове, крале или други царски особи.

Ние държим на качеството и на пресните продукти. За да задоволим дори най-изисканите предпочитания, нашите сандвичи се приготвят всеки ден с голяма прецизност и поглед към детайлите.

Към всеки сандвич добавяме и сосове, за да обогатим вкуса на подбраните съставки и да предложим напълно завършено вкусно изкушение.

Освен всичко това, към нашите продукти  вече добавихме и свежи салати. Всеки може да си осигури разнообразна храна, дори и в забързаното ежедневие. За вашия изтънчен вкус, за обяд или вечеря, ще намерите подходяща салата в различни съчетания от сочни  домати, свежи краставици, пресни марулки, зелена рукола, черни маслинки, подправки и много други вкусотии.

The Sandwich Club може да ви предложи  подходящо кетъринг меню и да отговори на очакванията на всеки гост на вашето специално събитие. Ние ще превърнем всеки ваш повод в незабравим празник.

Специално за всички търговци, които искат да бъдат част от клуба на вкусната храна – предлагаме нашите продукти и на едро. За да уточним всички нужни детайли, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти.

Ние сме The Sandwich Club – мястото на вкусната храна и изтънчения вкус!

Нашата цел е да събираме различни хора на трапезата, защото ние можем да удовлетворим вкусовите предпочитанията дори на лордове, крале или други царски особи….

Очаквайте скоро и поръчки онлайн